Familia Belier



După ce am văzut Phoenix care mi-a plăcut foarte mult, a venit momentul pentru o comedie franceză.
Sunt de multă vreme un fan al filmelor franceze, deoarece reuşesc să transforme subiecte obişnuite în filme foarte interesante.
Familia Belier nu este o excepție, filmul prezintă povestea  Paulei Belier, o tânără ai cărei părinţi şi frate sunt surdo-muţi.
Paula este ajutorul de nădejde al familiei sale,îi ajută la creşterea vacilor, la vânzarea brânzei pe care o produc în târg.
Paula îl place pe Gabriel  şi pentru că acesta s-a înscris în corul liceului, decide să aleagă şi ea acelaşi lucru. Este uimită când descoperă că are un talent muzical, care i-a putea deschide calea spre o şcoală de muzică de la Paris.
Iniţial decizia Paulei este de a participa la audiţiile pentru Radio France, părinţii ei se opun, dar duetul cu Gabriel de la concertul liceului îi determină să se răzgândească.
Însoţită de părinţi, frate, Gabriel şi profesorul de muzică , Paula va cânta o piesă emoţionantă în faţa juriului. Acesta a fost probabil cel mai frumos moment din film...
Este o comedie care place cu siguranţă, muzica este minunată, actorii sunt tineri şi talentaţi. Pentru mine filmele franceze sunt mereu o încântare, iar acesta a fost foarte bun. Enjoy!

Comments

Popular Posts